Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Blog | Alles wat jij moet weten over SieMatic S2 Next Generation | Satink Keukens

Alles wat jij moet weten over SieMatic S2 Next Generation

08-07-2024

De nieuwste generatie SieMatic keukens, de SieMatic S2 lijn vertegenwoordigt dé evolutie van keukens met een minimalistisch ontwerp en innovatieve functionaliteiten. Deze nieuwe generatie biedt een aantal bijzondere zichtbare en onzichtbare aspecten welke bijdragen aan dé ultieme SieMatic ervaring. Ben je benieuwd naar alles wat SieMatic S2 Next Generation heeft te bieden? Ontdek het hier!

Minimalistisch ontwerp

Binnen het minimalistische design staan strakke lijnen, gladde oppervlakken en greeploosheid centraal. Hierdoor wordt er een moderne, tijdloze, elegante look gecreëerd wat bijdraagt aan een naadloos en harmonieus geheel.

SieMatic S2 | Minimalistische keuken | Satink Keukens

Ergonomische functionaliteiten

Ondanks het minimalistische ontwerp van deze nieuwe serie S2 keukens is er tot in de allerkleinste details nagedacht over zichtbare én onzichtbare ergonomische keukenelementen. Denk hierbij aan de:

SieMatic SecretSpace

Achter de elegante fronten of schuifdeuren verschuilen zich draaibare elementen en verborgen laden. Wanneer je kookt komt er namelijk warmte, vuil en vloeistoffen vrij, dan kun je de deuren eenvoudig sluiten. Wanneer de stemming weer verandert van koken naar genieten kun je deze weer eenvoudig openen.

SieMatic SecretSpace | Satink Keukens

SieMatic SecretSlide

Voor een extra strakke, naadloze uitstraling is er SieMatic SecretSlide. Hierbij lijkt het werkblad boven het kookeiland te zweven maar het werkblad kan in tweeën worden gesplitst om de kookplaat te onthullen.

SieMatic SecretSlide | Satink Keukens

SieMatic SecretService

Nóg zo een verborgen parel is SieMatic SecretService. Deze verborgen platte lade is ideaal om koksmessen in op te bergen door de lade uit te rusten met magnetische messenhouders of berg er andere platte voorwerpen in op zoals tablets.

SieMatic SecretService | Satink Keukens

Breed scala materialen en afwerkingen

Bij de SieMatic S2 lijn wordt er een breed scala hoogwaardige materialen, afwerkingen en texturen aangeboden waardoor je de keuken volledig volgens jouw voorkeuren kan laten ontwerpen zodat deze naadloos aansluit op jouw interieur.

Technologische snufjes

SieMatic S2 keukens bevatten de nieuwste technologische snufjes, denk hierbij aan intelligente verlichtingssystemen of slimme keuken opties wat jouw SieMatic ervaring nóg beter maakt.

SieMatic S2 Next Generation bij Satink Keukens

Verkleinde impact op het milieu

Doordat SieMatic gebruikmaakt van milieuvriendelijke materialen en deze verwerkt tot een prachtig, duurzaam geheel zijn zij in staat om de impact op het milieu te verkleinen.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden

De mogelijkheden binnen SieMatic S2 Next Generation zijn werkelijk waar onbegrensd. Kom langs in onze showroom in Zwolle om onze collectie S2 keukens te bekijken en laat je inspireren door dit nieuwe icoon van stille luxe. Maak hiervoor een vrijblijvende showroomafspraak. Onze adviseurs staan klaar om jou meer over deze verfijnde keukenlijn te vertellen.

Volg ons op social media

Wilt u meer keukeninspiratie? We delen regelmatig tips, trends en noviteiten op onze socialmediakanalen!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina's vol keukeninspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is het ideale startpunt voor jouw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
6 jun - 2024 Fantastisch geholpen, goed meegedacht met de…

Voor de nieuwbouw van ons huis zochten we een keuken. Met de ervaring van een ruim 20-jaar oude Siematic keuken in ons vorige huis,…

Satink Keukens | Border 9
19 feb - 2024 Perfect geadviseerd

Zeer klantvriendelijk en adviserend. Oplossingsgericht. Uiteraard moet Siematic keuken nog geleverd worden, zodat ik nog enige reserve inbouw. Wel vertrouwen in dat dit goedkomt.…

Satink Keukens | Border 8
29 sep - 2023 Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
9 mei - 2024 Denkt mee met de klant

Hoewel we pas volgend jaar een keuken nodig hebben, maakten ze bij Satink tijd en personeel vrij om na te gaan wat bij ons…

Satink Keukens | Border 9
21 maa - 2024 top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
16 aug - 2024 1 woord is wat mij betreft…

Ik kende het bedrijf niet, maar heb het bezocht i.v.m. de grote showroom met Siematic keukens. De ontvangst was prima. De showroom op de…

Satink Keukens | Border 10
9 feb - 2024 Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
18 dec - 2023 Goede persoonlijke service

Wij hebben goede persoonlijke service gekregen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Ze namen de tijd voor je en luisterde goed naar onze…

Satink Keukens | Border 10
28 okt - 2023 SUPER!

Wat ben ik geweldig geholpen door Tina! Kwaliteit en persoonlijkheid! Er word fijn meegedacht en ruim de tijd genomen om je droom keuken te…

Satink Keukens | Border 10
6 jun - 2024 Betrokken en gedegen hulp

Peter heeft ons vanaf het begin goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 82 beoordelingen in de laatste 12 maanden.